Kategórie
 
 
 
 
 
Akcia
KVL by KENVELO: URBAN JOMO – Autumn-Winter 2019/2020 KVL by KENVELO: URBAN JOMO – Autumn-Winter 2019/2020

KVL by KENVELO: URBAN JOMO – Autumn-Winter 2019/2020

Akcie Späť na zoznam obchodov

Kontaktné informácie

Potom, čo sme všetci prežili FOMO - Fear of Missing Out /Strach zo zmiznutia/      - prichádza nová filozofia, ktorá nás vezme z tohto sveta.

JOMO - Joy of Missing Out /Radosť zo zmiznutia/ - to znamená, že je potrebné venovať väčšiu pozornosť, byť prítomný pri tom, čo robíte, nechať telefón bokom a len žiť.

Vaše dni budú plnšie, efektívnejšie, Vaše chvíle budú chutnejšie.

Vaše oblečenie vybrané s ľahkosťou zo šatníka, bude tiež hovoriť o Vás

a poskytne oddelený postoj, plný charizmy.

D Á M S K A  K O L E K C I A 

Prvá časť kolekcie, ktorá sa nachádza v predajniach KVL, uľahčuje prechod na jeseň a spolieha sa na ľahké oblečenie, ktoré sa počas tohto prechodného obdobia ľahko integruje. Šaty kombinované s tenkými sakami, džínsami a štýlovými nohavicami      v moderných líniách, ktoré sa nosia s ľahkými svetrami a elegantnými ležérnymi košeľami.

Zážitky JOMO sa skladajú z bohémskych okamihov plných ženskosti tým, že sa nosia šaty s kvetinovými vzormi, džínsové sukne kužeľového strihu po celý deň, v ľahkých mestkých outfitoch.

URBAN JOMO s kvalitnými materiálmi, oslavujúcimi tradíciu KVL by KENVELO, siaha rôznymi štylistickými smermi: neformálny, vkusný športový, vhodný pre univerzitné, školské alebo kancelárske dni.

Ľahké bundy z jesennej kolekcie sú kľúčové a vyžadujú si nosenie buď s jednoduchými blúzkami alebo košeľami.

V spodných dieloch sú možnosti neobmedzené v závislosti od účelu Vašich dní: rovné sukne, textilné, pruhované, pre úspešné obchodné elegantné oblečenie. Odložte  priliehavé džínsy alebo rovné nohavice pre viac neformálne dni.

Farebná paleta sa točí okolo studených odtieňov jesene - od šedej, modrej, červenej, všetko zladené kvetinovými potlačmi, pruhmi alebo srdiečkami.

Džínsové nohavice - rovnako ako každú sezónu – sú dôležitou súčasťou kolekcie KVL by KENVELO. S rôznymi strihmi (straight, skinny, boyfriend) a s rôznymi odtieňmi, sú džínsy KVL symbolickou súčasťou nášho oblečenia a sú svedkami momentov JOMO.

 

P Á N S K A  K O L E K C I A

Ak sa Váš pánsky štýl v posledných rokoch nezmenil a Vy to neurobíte, nie je problém. KVL by KENVELO zostáva v súlade s jeho klasickým štýlom, na ktorý ste zvyknutí. Okrem toho môže byť URBAN JOMO meradlom skutočnosti, že sa nestaráte     o módne trendy. Aktualizácia opotrebovaných častí musí byť vykonaná najmenej niekoľko sezón.

Pre milovníkov košieľ máme kusy v rovných strihoch, s diskrétnou potlačou, ktoré sa perfektne nosia s ľahkými svetrami.

Ak polokošele patria medzi Vaše obľúbené, máme nové modely v rôznych farebných kombináciach.

 

V tejto novej sezóne prináša KVL sériu kusov ideálnych pre každodenný život. Mestské dobrodružstvo je pokryté ľahkosťou príležitostných a elegantných ležérnych kusov.

Veľkú časť zbierky tvoria bundy, elegantné nohavice z ľahkých materiálov, košele   s jednoduchými textúrami a jednoduché farby, ktoré perfektne ladia s tričkami      s potlačou. Základnými prvkami kolekcie sa stávajú funkčné kusy ako: eko-kožené bundy, kožené bundy, mikiny a košele v rôznych farbách.

 

Džinsová línia tiež pokrýva Vaše džínsové potreby. Stredný pás, vysoký alebo naopak nízky. Rôzne odtiene modrej pre väčšie uľahčenie kombinovania farieb celého outfitu.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia